Over VoorSamen

VoorSamen kwam vanuit een idee tijdens het Corona-virus. Om alle acties bij elkaar te houden, besloot Ivor Verschuure een site op te zetten. Vanuit WebStal hebben we besloten dit gratis te doen en gratis aan te bieden.

De speciale categorie “CoronaHulp” is ingericht voor de specifieke hulp. Alle overige groepen zijn bedoeld voor een overzicht van bedrijven, zzp-ers, en dergelijke. Inschrijven mag dus onder alles!

Privacy

Uw privacy is belangrijk. De gegevens die u gebruikt om te registreren en plaatsen toe te voegen blijven altijd uw eigendom. Ze worden ook niet verkocht, of op wat voor manier dan ook verstrekt aan anderen. Wij houden van veiligheid, dus we gebruiken de gegevens alleen voor het draaien van deze site.

We gebruiken Google Analytics om te zien hoe de site gebruikt wordt. Deze gegevens zijn anoniem, dat wil zeggen: u bent als bezoeker niet te traceren.

Kosten

Tijdens crises zal inschrijven altijd gratis zijn. VoorSamen wil een plek bieden om te helpen, niet om geld te verdienen.

Bedrijven kunnen zich over het algemeen aanmelden, zonder verdere kosten. Via een uniek reclame-model wat later op poten wordt gezet, kunnen bedrijven extra aandacht vragen.

Tijdens nood, hulp, rampen en dergelijke zal VoorSamen ALTIJD gratis zijn.

Steun

Wilt u ons steunen? Maak dan uw bijdrage over op

NL35 RABO 0349 1976 79 ter name van WebStal.

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of via info@voorsamen.nl!