Hoe kunnen we helpen?

Het is vandaag 18 maart 2020. Er is een nationaal dag van gebed uitgeroepen. Vandaag kunnen we bidden, bezinnen, overdenken hoe we samen uit deze crisis gaan komen.

Er is geen enkel nieuwsbericht dat de crisis over een maand als verdwenen ziet. We gaan het maanden, zo niet jaren meemaken. De overheid heeft de taak om de regels te stellen, maar kan alleen vechten tegen een onbekende vijand.

Deze pandemie is niet uniek, of op zich staand. Eerder waren er grote ziektes op de hele aarde, denk aan de Spaanse griep of dergelijke dingen.

Vandaag denken we aan de praktische dingen. Aan elkaar. Aan hoe we samen deze crisis het hoofd gaan bieden. Niet zozeer op financieel niveau, maar op persoonlijk niveau, als mensen, als medeburgers.

Weet u iemand die hulp nodig heeft? Kent u iemand die wel een briefje kan gebruiken? Of een ouder iemand die bang is voor wat er komen zal? Ga schrijven! Laat het ons weten! via info@voorsamen.nl kunt u de gegevens achterlaten. Wij zullen zorgen dat deze persoon een brief ontvangt.

Wilt u schrijven? Laat het ons weten.

In deze tijd kunnen we alleen maar om elkaar geven. Dat is de enige juiste aanpak.

admin
Author: admin

Leave a Comment